Renault in Brussel

Renault in Brussel

De verschillende gamma's Renault-wagens Bedrijfwagens Renault Nieuwe MASTER

Renault Nieuwe MASTER

MASTER
Renault Nieuwe MASTER - vanaf € 28.450 Renault Nieuwe MASTER interesseert me - vanaf € 28.450

MASTER

Motoren

master-motorisation

Nog krachtiger en efficiënter!

Renault pakt uit met een volledig nieuw aanbod motoren voor Nieuwe MASTER. Ze hebben een groter vermogen en meer koppel (max. 400 Nm en 180 pk) zodat je nog dynamischer kunt optrekken en gas geven. Jouw garantie op aangename en veilige ritten, zelfs met een volle lading!

Bijkomende troef: door het grotere vermogen en koppel ligt het brandstofverbruik tot zo’n 1 l/100 km lager (gecorreleerde NEDC*).
Nieuwe MASTER voldoet ook aan de Euro VI-emissienorm voor de versies met achterwielaandrijving, grote ombouwingen, grote volumes …

Kleuren :

  • col-master-blanc-mineral
  • col-master-bleu-gris
  • col-master-bleu-volga
  • col-master-bleu
  • col-master-gris-etoile
  • col-master-gris-urbain
  • col-master-noir-nacre
  • col-master-orange
  • col-master-rouge-vif

Verbeterde stabiliteit

Extended grip

Speciaal voor moeilijke terreinen hebben we stabiliteitsoplossingen ontwikkeld voor voertuigen met voorwiel- en achterwielaandrijving. Onze Extended Grip, starthulp op een helling, verbeterde stabiliteit of 4×4-aandrijving (standaard of optioneel) staan je bij in elke situatie!

Renault Nieuwe MASTER interesseert me.
Daarom wil ik graag * :

Uzelf :

Gewenste datum * :

Gewenste uur * :

:

Concessie * :

Bijkomende gegevens :

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Retail Group Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr.rrg@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

* Verplichte velden Ontdek onze occasiesOntdek onze occasies