Renault Brussels

Renault Retail Group Belgique

Renault gamma's Bedrijfwagens Nieuwe TRAFIC

Nieuwe TRAFIC

Motoren

trafic-motorisation

Nieuwe dieselmotor

De nieuwe dieselmotor 2.0l, 5de generatie, met de nieuwste technologieën voor meer vermogen (+ 25pk), en een hoger koppel (+ 40Nm) dat langer beschikbaar is, met een lager verbruik en minder CO2-uitstoot.

Geniet van meer rijplezier en zuiniger en beter beheerd verbruik.

Kleuren :

Extended Grip

Extended grip

Moeilijke wegen trotseren? De innovatieve technologie Extended Grip is standaard beschikbaar op het Nieuwe TRAFIC-gamma. Dit antislipsysteem biedt je optimale grip.

Hoe gaat dat in z’n werk? Wanneer de wielen gaan slippen, identificeert het systeem onmiddellijk dat er zeer weinig grip is. In tegenstelling tot een klassiek antislipsysteem beslist het dan niet om het motorvermogen te verminderen. Het laat daarentegen de wielen slippen om sneeuw, modder of zand te evacueren om zo grip terug te winnen en langzaam sneller te kunnen rijden.

Je blijft de controle behouden over het motorvermogen door met het
gaspedaal te spelen.

Nieuwe TRAFIC interesseert me.
Daarom wil ik graag * :

Uzelf :

Gewenste datum * :

Gewenste uur * :

:

Concessie * :

Bijkomende gegevens :

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Retail Group Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr.rrg@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

* Verplichte velden
Ontdek onze occasiesOntdek onze occasies