Renault Brussels

Renault Retail Group Belgique

Renault gamma's Personenwagens Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug‑in Hybrid

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug‑in Hybrid

Motoren

E-TECH Hybrid
Volledige cyclus (l/100 km) 1,5
Stadscyclus (l/100 km) 1.6 (benzine)
CO2 (g/km) 34
Wegcyclus (l/100 km) 6.6 (benzine)

Standaarduitrusting

 • Achteruitrijradar en camera

 • Alu 17"-velgen "Bahamas" - Glanzend zilver

 • Automatische airconditioning

 • Digitaal instrumentenbord met personaliseerbaar kleurenscherm van 10"

 • Donkergetinte ruiten achteraan en aan de zijkant

 • Elektronische parkeerrem met Auto-hold

 • LED-koplampen "Pure Vision" met automatische ontsteking

 • Renault handenvrije instap- en startkaart

 • Renault Multi-Sense

 • Elektrisch inklapbare buitenspiegels in koetswerkkleur

 • Renault Easy Link multimediasysteem met aanraakscherm 9,3"

Kleuren :

Zoom

Dankzij MULTI-SENSE kan je je Nieuwe CAPTUR volledig naar wens personaliseren. Maak je keuze uit de 3 personaliseerbare rijmodi en 8 kleuren voor de sfeerverlichting. Met de PURE-modus kan je ervoor kiezen om 100% elektrisch te rijden tot 135 km/u.

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug‑in Hybrid interesseert me.
Daarom wil ik graag * :

Uzelf :

Gewenste datum * :

Gewenste uur * :

:

Concessie * :

Bijkomende gegevens :

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Retail Group Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr.rrg@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

* Verplichte velden
Ontdek onze occasiesOntdek onze occasies