Renault Talisman

 • Renault Talisman
 • Renault Talisman

Ontdek Renault Talisman

Met zijn sportieve inborst voegt Renault TALISMAN een vleugje passie toe aan de gevestigde waarden van zijn categorie. Krachtige voorkant, strak afgelijnd profiel, atletische schouders en een zelfzekere blik. De komst van deze verleidelijke en dynamische berline zal niet onopgemerkt verlopen.

Renault Talisman interesseert me

Design Trek de kaart van de verleiding

 • Renault Talisman

  Apprecieer zijn evenwichtige proporties De ruime en elegante Renault TALISMAN is één met de weg. Met zijn vloeiende lijnen en stijlvolle, velgen, beschikbaar in 16", 17", 18" of 19", trekt hij de aandacht.
  Zijn oppervlakken, glad als glas, worden doorsneden door scherpe, precieze lijnen die zijn dynamisme en moderne uitstraling bevestigen, van de motorkap tot het kofferdeksel.
  Zijn brede schouders boven perfect gesculpteerde wielkasten benadrukken zijn kracht en vermogen. Zijn slanke silhouet, onderstreept met een verchroomde sierlijst, trekt uw aandacht. Zijn glasoppervlakken nodigen uit om in het ruime, genereuze interieur plaats te nemen.

 • Renault Talisman

  Geniet van een verzorgd interieur Apprecieer de zorg die aan de interieurafwerking van Renault TALISMAN werd besteed. Het interieur, ontworpen rond een rijkelijk uitgeruste middenconsole, is afgewerkt met diverse edele materialen. Gebruik het digitale dashboard naargelang van uw behoeften; tal van configuraties zijn mogelijk. Het aanraakscherm van de ergonomische en geïntegreerde tablet R-Link 2 zorgt voor een multimedia-ervaring op een groot scherm.
  Het head-up display maakt rijden makkelijker. Zo kunt u op de hoogte blijven zonder uw ogen van de weg te halen. Kies de gewenste Multi-Sense®-rijmodus op het scherm of met de centrale bediening en kies uw sfeerverlichting.

 • Renault Talisman

  Geniet van de vele opbergvakken en de royale ruimte Als langeafstandsauto onderscheidt Renault TALISMAN zich door zijn grote moduleerbaarheid en tal van handige opbergvakken. Houd uw drankjes koel in het ruime en gekoelde handschoenenkastje, geniet van de bekerhouder in de middenconsole, bewaar het essentiële binnen handbereik in de grote portiervakken... Alles bij elkaar beschikt u over 28 l opbergruimte in het interieur.
  Daarbovenop is er nog de kofferruimte van 610 l. Die kunt u openen door gewoon uw voet onder de achterbumper te bewegen. Eenvoudig!

Technologie Rij technologisch

 • Renault Talisman

  Rijhulptechnologieën Renault TALISMAN beschermt u niet alleen, hij voorkomt gevaar! Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen hebben onze veiligheidsexperts rijhulpsystemen ontwikkeld die ongevallen voorkomen. Sommige systemen werken zelfs in uw plaats!

 • Renault Talisman

  Bose® Surround System Leg emotie in uw ritten. Met zijn Bose® Surround System neemt Renault TALISMAN u mee naar een buitengewoon geluidsuniversum. De 13 performante luidsprekers, verspreid over het interieur en gecombineerd met de Bose centerpoint2®-technologie, optimaliseren de stereobronnen om tot een surroundklank te komen.
  Dat maakt van uw Renault TALISMAN een auditorium, met u in het midden van een klank van concertkwaliteit. Zo beleeft u een akoestisches ervaring die niet moet onderdoen voor live-muziek. Heldere stemmen, rijke bastonen en scherpe boventonen - elke noot en elk instrument klinken alsof ze vanop een welbepaalde plaats komen.

 • Renault Talisman

  LED-dagrijlichten en bochtenverlichting Om de zichtbaarheid te vergroten hebben onze ingenieurs Renault TALISMAN voorzien van een LED-verlichtingssysteem: dagrijlichten, dimlichten, grootlichten, standlichten, stoplichten en knipperlichten. De precieze en intense LED-lichten verbeteren uw zichtbaarheid. Het witte licht - bijna zo fel als de zon - is 20% sterker dan traditionele halogeenverlichting. En dat met een 50% lager stroomverbruik, een veel langere levenscyclus en een unieke stijl!
  In zwak verlichte zones en als u minstens 40 km/u rijdt, geniet u ook van een betere zichtbaarheid in de bochten, dankzij de bochtenverlichting waarmee de mistkoplampen zijn uitgerust. Het systeem treedt in werking wanneer uw richtingaanwijzer knippert en uw draaihoek groter dan 25° is.

Contact Renault Talisman interesseert me

Schrijf u in en ontvang als eerste alle informatie over de Nieuwe Renault Koleos bij zijn lancering in juni. Renault Talisman.

Uzelf :


Bijkomende gegevens

Ik aanvaard dat Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg later via e-mail contact met mij opnemen voor enquêtes, informatie over nieuwe producten of aanbiedingen. Bij elke mail krijg ik de mogelijkheid de communicatie te beëindigen.

* Verplichte velden