Alles over...Kredietverzekeringen

Om ervoor te zorgen dat de aankop en bescherming van uw voertuig altijd iets aangenaams blijft heeft RCI Finance & Services specifiek voor financieringen een aantal diensten ontwikkeld. Uw inverstering is daardoor beschermd en u hoeft zich geen zorgen meer te maken. Richt u tot uw concessiehouder als u er gebruik van wenst te maken en teken erop in bij de ondertekening van uw financieringsaanvraag.

assurance-emprunt

bescherming

Credit Protection

Een schuldsaldoverzekering is een verzekering die u en uw rechthebbenden beschermt in geval van:

• Overlijden: betaling van het saldo van uw Easyfin-financiering.

• Tijdelijke werkonbekwaamheid of permanente volledige invaliditeit: de maandelijkse aflossingen van de financiering worden overgenomen.

Hoe kunt u hiervan gebruikmaken? Vraag ernaar bij de ondertekening van uw financiersincontract*. De optie wordt dan toegevoegd aan uw maandelijkse aflossing.

*Op voorwaarde dat u jonger bent dan 70 jaar bij afsluiting van de financiering. 

Extra bescherming

Extra Protection

De Extra Protection beschermt u zelfs in geval van ‘perte totale’ (totaal verlies) of diefstal van uw wagen. Afhankelijk van het jaar van het ongeval kunt u tot 25% van het geleende kapitaal terugkrijgen.

– 1ste jaar van de financiering: 10% van het geleende bedrag

– 2de jaar van de financiering: 15% van het geleende bedrag

– 3de jaar van de financiering: 20% van het geleende bedrag

– Van het 4de tot het 7de jaar van de financiering: 25% van het geleende bedrag.

Hoe kan u hiervan gebruikmaken? Teken in op deze verzekering bij de ondertekening van uw financieringscontract voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen van minder dan 7 jaar oud bij ondertekening. De maandelijkse aflossing voor de verzekering wordt bij de maandelijkse aflossing van uw financiering gevoegd.

Job bescherming

Job protection

Mocht u onverwacht werkloos worden, dan neemt Job Protection de terugbetaling van uw maandelijkse aflossingen over tot maximaal twaalf opeenvolgende maanden per periode van werkloosheid, en dit voor een klein maandelijks bedrag van enkele euro’s.

Hoe kan u hiervan gebruikmaken? Vraag ernaar bij ondertekening van uw financieringscontract. De optie wordt dan toegevoegd aan uw maandelijkse aflossing.