Renault Brussels

Renault Retail Group België

Renault MÉGANE

  • Renault MÉGANE
  • Renault MÉGANE

Ontdek Renault MÉGANE

Met zijn zelfverzekerde proporties, kenmerkend lichtkarakter, dynamische en sensuele welvingen verleidt Nieuwe Renault Mégane van bij de eerste aanblik. Zijn fraai gevormde schouders, geaccentueerd door strakke en precieze lijnen, verlenen hem een sportief en elegant karakter. Laat u opmerken: stap in.

Renault MÉGANE interesseert me

Interieur Een High-Tech interieur

Renault MÉGANE

Beleef de technologie Ontdek zijn geraffineerd en technologisch interieur. In een heuse cockpit bezorgt de passagiersruimte van Nieuwe Renault Mégane u een ultramoderne rijervaring. Ontdek zijn talrijke vernieuwende en intuïtieve technologieën, die uniek zijn in dit segment. Met Multi-Sense® meet u zich een eigen rijstijl aan en creëert u een eigen sfeer in het interieur, beschikt u over een head-up display in kleur, een multimediatablet van 8.7", talrijke rijhulpsystemen enz. Nieuwe Renault Mégane heeft oog voor detail.

Sport Nieuwe Renault MÉGANE GT

Renault MÉGANE

Neem de controle over! Geniet van weergaloos rijplezier dankzij de 4Control-technologie. Dit in het segment unieke systeem is beschikbaar voor Nieuwe Mégane GT en laat u gelijktijdig op de 4 gestuurde wielen ingrijpen. Het werd door de ingenieurs van Renault Sport specifiek voor Nieuwe Mégane GT afgesteld en zorgt voor een bijzonder sportieve ophanging. Resultaat: een ongeëvenaarde precisie op bochtige wegen en een uitzonderlijke wendbaarheid in de stad. Klaar voor nieuwe sensaties?

Contact Renault MÉGANE interesseert me

Schrijf u in en ontvang als eerste alle informatie over de Nieuwe Renault Koleos bij zijn lancering in juni. Renault MÉGANE.

Uzelf :


Bijkomende gegevens

Ik aanvaard dat Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg later via e-mail contact met mij opnemen voor enquêtes, informatie over nieuwe producten of aanbiedingen. Bij elke mail krijg ik de mogelijkheid de communicatie te beëindigen.

* Verplichte velden