Dienst naverkoop Bumpers

Alles over...Uw bumpers

In acht gevallen op de tien zijn de bumpers het eerste onderdeel dat bij een botsing betrokken is. Om een maximale veiligheid te garanderen repareert of vervangt Renault uw beschadigde bumpers

Bumpers

Het advies van Renault over uw bumpers

De Renault-oplossing: wie beter dan Renault kan uw Renault onderhouden?

Wanneer u ons het onderhoud van uw bumpers toevertrouwt, zijn er twee oplossingen mogelijk:

– een vervanging door het originele Renault-onderdeel, zodat uw bumper zich gegarandeerd opnieuw in de oorspronkelijke staat bevindt.
– een herstelling die de oorspronkelijke schokbestendigheid van het voertuig garandeert, in overeenstemming met de veiligheidsnormen en op basis van de erkende Renault-herstellingsmethodes, zodat uw bumper opnieuw over zijn oorspronkelijke kenmerken beschikt.

Een team van gespecialiseerde technici bekommert zich om uw wagen en stelt u de meest geschikte oplossing voor. Op die manier bent u steeds verzekerd van een perfect resultaat.

Goed om te weten

Een wagen die er onberispelijk uitziet, is een grote troef bij doorverkoop.

Waarschuwingssignaal

– U stelt een breuk of een barst van de bumper vast.

Indien u dit signaal vaststelt, laat u de bumper beter nakijken in een van onze garages. Onze experts staan klaar om u advies te geven.

Tip

Om onaangename verrassingen te vermijden, parkeert u beter voorzichtig en kiest u een plekje waar het risico op botsingen met andere voertuigen minimaal is.

Tips van Renault

Wanneer u uw voertuig toevertrouwt aan een Renault-garage, krijgt u een wagen terug die identiek is aan het oorspronkelijke model.

My Renault