Renault in Brussel

Renault in Brussel
Venez découvrir en avant-première Nouvelle Renault CLIO

Renault in Brussel heeft het plezier u uit te nodigen om tijdens een gezellige cocktail in avant-première de Nieuwe Renault CLIO te komen ontdekken op donderdag 20 juni vanaf 18u30. De voorstelling van het nieuwe model vindt plaats om 19uur.

U zal meteen merken dat zijn design geëvolueerd is, met zijn sensuele lijnen, zijn hertekende neus en zijn nieuwe full LED lichtsignatuur.

Nieuwe Renault CLIO is niet alleen eleganter en verleidelijker geworden; ook binnenin zult u een revolutie merken.

Zijn interieur werd herontworpen, met hoogwaardige materialen en een hightech cockpit. Verder is hij rijkelijk voorzien van rijhulpsystemen, zoals een 360° camera, touchscreen, EASY LINK…

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen vóór 17 juni door hieronder uw gegevens te vervolledigen.

Ik kom naar de cocktail met voorstelling van Nieuwe Renault CLIO * :

Uzelf :

Ik kom vergezeld met * :

Bijkomende gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Retail Group Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr.rrg@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

* Verplichte velden