Renault Brussels

Renault Retail Group België

Wat is Renault Pro+?

Renault Pro+ brengt een globaal en aangepast antwoord op de vereisten van uw beroep, in een aan professionele klanten toegewijde omgeving:

  • Professionalisme van de gespecialiseerde verkoop- en naverkoopteams die hun commerciële en technische kennis te danken hebben aan de opleidingsprogramma’s van de constructeur.
  • Zichtbaarheid van de producten voor professionele doeleinden uit het Renault gamma, inclusief het gamma omgebouwde voertuigen.
  • Nabijheid, niet alleen door de capillariteit van het Renault verdelernet, maar ook doordat eenzelfde site alle prestaties biedt die verbonden zijn aan het gebruik van een voertuig voor professionele doeleinden: aankoop van nieuwe of occasievoertuigen, accessoires en specifieke aanpassingen, ombouwingen, financieringen, onderhouds- of mobiliteitscontracten, verhuur…
  • Proactiviteit dankzij een flexibele organisatie, aan bestelwagens tot 7,5T aangepaste uitrustingen en werktuigen, die zorgen voor een snelle ingebruikname van uw voertuigen en voor de continualiteit van uw activiteit in een korte, aangekondigde en gerespecteerde tijdsspanne.
  • Rentabiliteit dankzij een oplossing voor de verplichtingen verbonden aan beroepen: Renault PRO+ geeft u de mogelijkheid om een maximum aan tijd te wijden aan uw beroepsactiviteiten. Alle merken zijn welkom.

Hoe contacteert u ons?

Ons commercieel team

Een deskundig merk met een engagement !

Bij Renault Drogenbos staan deskundige verkopers voor jou klaar om jouw een kwaliteitsservice te bieden.
Al onze bedrijfswagens zijn tentoongesteld voor een betere zichtbaarheid. Binnen de 48 uur beschikt u over een gratis offerte die perfect is afgestemd op jouw activiteit.

Vraag een offerte aan

Ons team van de dienst na verkoop

Dienst naverkoop

Onze beloftes tot naverkoop
– Onderhoud van voertuigen tot 5 ton
– Diagnose binnen een dag
– Voertuigonderhoud binnen de 8 uur, zelfs zonder afspraak
– Gedetailleerde offerte binnen de 4 uur en naleving van het overeengekomen tijdstip voor ophaling bij elke reparative
– Duidelijke informatie en transparante prijzen vóór elke interventie
– Vervangwagen van dezelfde categorie wanneer je eigen Bedrijfswagen niet kan worden gebruikt

Afspraak maken