Renault Brussels

Renault Retail Group Belgique

Wat is Renault Pro+?

Renault Pro+ brengt een globaal en aangepast antwoord op de vereisten van uw beroep, in een aan professionele klanten toegewijde omgeving:

  • Professionalisme van de gespecialiseerde verkoop- en naverkoopteams die hun commerciële en technische kennis te danken hebben aan de opleidingsprogramma’s van de constructeur.
  • Zichtbaarheid van de producten voor professionele doeleinden uit het Renault gamma, inclusief het gamma omgebouwde voertuigen.
  • Nabijheid, niet alleen door de capillariteit van het Renault verdelernet, maar ook doordat eenzelfde site alle prestaties biedt die verbonden zijn aan het gebruik van een voertuig voor professionele doeleinden: aankoop van nieuwe of occasievoertuigen, accessoires en specifieke aanpassingen, ombouwingen, financieringen, onderhouds- of mobiliteitscontracten, verhuur…
  • Proactiviteit dankzij een flexibele organisatie, aan bestelwagens tot 7,5T aangepaste uitrustingen en werktuigen, die zorgen voor een snelle ingebruikname van uw voertuigen en voor de continualiteit van uw activiteit in een korte, aangekondigde en gerespecteerde tijdsspanne.
  • Rentabiliteit dankzij een oplossing voor de verplichtingen verbonden aan beroepen: Renault PRO+ geeft u de mogelijkheid om een maximum aan tijd te wijden aan uw beroepsactiviteiten. Alle merken zijn welkom.

Waar vindt u ons ?

Waar vindt u ons ?

Renault Drogenbos

W. A. Mozartlaan 21
1620 Drogenbos

Het bedrijfsvoertuigengamma van Renault is ontworpen om aangepast te worden aan ieder beroep, op maat van de gebruikersbehoeften. Renault Brussels staat u op een professionele manier bij om uw voertuig te ontwerpen. Download onze gids van bijkomende transformaties om meer te weten.

Download de gids

Hoe contacteert u ons?

Ons commercieel team

Commerciële dienst

Bij Renault Drogenbos is een groot deel van de showroom gewijd aan professionals. U kunt er een ruim aanbod aan bedrijfsvoertuigen bekijken. Onze gespecialiseerde verkopers begeleiden u bij de keuze van een bedrijfsvoertuig dat perfect aangepast is aan uw activiteit. Ze kunnen u binnen de 48u een offerte bezorgen die beantwoordt aan uw specifieke noden.

Contacteer de verkoopservice

Ons team van de dienst na verkoop

Dienst naverkoop

Renault Drogenbos biedt een unieke service naverkoop voor voertuigen tot maximaal 5 ton. Ons team van technici is gespecialiseerd in bedrijfsvoertuigen en beschikt over 3 grote hefbruggen. Zij zorgen ervoor dat het onderhoud van uw wagen grondig gebeurt en binnen de 24u. Voor herstellingen bezorgen we u binnen de 24u een gedetailleerd bestek en laten we u weten wanneer uw wagen klaar zal zijn. Indien u dat wenst, kunt u uiteraard ook gebruik maken van een vervangvoertuig.

Afspraak maken