Renault Brussels

Renault Retail Group België

Vier 120 jaar Renault
in september bij Renault Brussels

Dit jaar wordt Renault 120! Om dit evenement te vieren zoals het hoort, hebben we voor u exclusieve condities op het hele gamma gereserveerd. En ook al is het Renault die we vieren, u bent het die we met cadeaus zullen overladen!

120 JAAR-KORTINGEN

De hele maand september kan u profiteren van 120 Jaar-kortingen op het hele gamma, met Renault CLIO vanaf € 9.950, financieringsformules zonder interest, gratis opties…

Ontdek de condities

Een aanbod alleen voor u uitsluitend bij Renault Brussels en in het netwerk van deelnemende agenten

Gratis metaalkleur*

Bovenop de 120 Jaar-kortingen profiteert u van gratis metaalkleur* op alle Renault-modellen tot 30 september.

Hoe profiteert u van deze aanbieding?

  1. Vul het formulier hieronder in om uw voordeel te activeren.
  2. Print uw persoonlijke cheque.
  3. Leg de cheque voor aan onze verkopers bij de aankoop van uw wagen.
Concessie * :

Uzelf :

Bijkomende gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Retail Group Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr.rrg@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

* Aanbieding met een maximum waarde van € 550 BTWi, cumuleerbaar met de 120 jaar-kortingen en geldig vanaf 03/09/2018 tot 30/09/2018 voor elke bestellingen van particuliere klanten van een nieuwe wagen uit het Renault-gamma. Aanbod exclusief geldig bij Renault Brussels (Renault Drogenbos, Renault Meiser, Renault Plein) en het netwerk van deelnemende agenten. Kan niet omgeruild worden in geld.