Logo Limited Nog meer plezier met Renault Limited

Renault Limited staat voor tal van voordelen: een extra gulle uitrusting, een specifieke look, en een nog aantrekkelijkere prijs.

Limited is het nieuwe label van Renault, met een ruim gamma wagens die inspelen op al uw behoeften en wensen.

Modellen die er nog aantrekkelijker uitzien dankzij specifieke designelementen als alu velgen en donkergetinte ruiten achteraan. Ook vanbinnen ligt het accent op extra intens plezier met een lederen stuurwiel, een exclusieve zetelbekleding en nog tal van andere attenties.

Profiteer van Renault Limited en rij meteen in de hoogste klasse.

  • Clio Limited
  • Clio Limited

Sterk Design

Clio ziet er nog geslaagder uit door een aantal specifieke designaccenten. Nieuwe alu 16"-velgen, het buitendecor Chrome en donkergetinte ruiten achteraan zetten zijn silhouet in de verf. Glanzend zwarte buitenspiegels, mistkoplampen, een badging in chroom, en "LIMITED"-deurdrempellijsten maken het design compleet en creëren een krachtige, urban look.

  • Clio Limited

Comfortabele uitrusting

Clio Limited sluit perfect aan bij het leven van vandaag en heeft alles voor uw comfort. Zo is hij voorzien van het Media-Nav met aanraakscherm van 7" dat de bediening van het Bluetooth-systeem, de radio en het navigatiesysteem gebruiksvriendelijk en prettig maakt. Dankzij USB- en Jack-aansluitingen luistert u bovendien zonder probleem naar uw favoriete muziek.

Alle essentials zoals een manuele airconditioning, elektrische en verwarmde buitenspiegels, een snelheidsregelaar en -begrenzer, en elektrische ruiten vooraan zijn er uiteraard ook. Een lederen stuurwiel accentueert ten slotte nog de look van uw Clio.

  • Clio Limited

Het Media-Nav biedt u alle multimediafuncties van een moderne wagen

Een groot aanraakscherm van 7" (18 cm) en een bedieningssatelliet aan het stuur maken de bediening intuïtief en veilig zodat u kunt genieten van radio, telefoneren en luisteren naar de muziek op uw mp3-speler.

Media-Nav biedt u ook het comfort van een doeltreffende routegeleiding dankzij een geïntegreerd navigatiesysteem.

Contact Clio Limited interesseert me

Ik wil graag * :

Uzelf :

Gewenste datum * :

Gewenste uur * :

:

Concessie * :


Bijkomende gegevens

Ik aanvaard dat Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg later via e-mail contact met mij opnemen voor enquêtes, informatie over nieuwe producten of aanbiedingen. Bij elke mail krijg ik de mogelijkheid de communicatie te beëindigen.

* Verplichte velden