Renault Brussels

Open alle zondagen
in januari
Renault Retail Group België
Cars 4 Cash
Cars 4 Cash

Is uw wagen minder dan 6 jaar oud, heeft hij minder dan 2.500 cc cilinderinhoud en minder dan 100.000 km op de teller?
Wat het merk, model of kleur ook is, laat hem aan ons over en vertrek met cash op zak!

Cars 4 cash !

De goede oude methode om uw wagen te verkopen.

Overname-aanbiedingen interesseren u niet?
U wil gewoon uw wagen verkopen?
Welkom op cars4cash bij ons gaat het vooruit!

Geef ons de nodige info over uw wagen via dit formulier en wij doen u een aanbod, te nemen of te laten.

Zo simple als
1, 2, 3...

  1. Wij doen
    een bod.
  2. U aanvaardt het.
  3. U steekt het
    geld op zak.

Hoe zit het in elkaar ?

Als u uw wagen wenst te verkopen vult u ons zeer eenvoudige formuliertje in – dat neemt amper 2 minuutjes tijd in beslag.

Klik daarna op « IK WIL CASH ». Wij nemen contact met u op en bezorgen u een offerte.

Wat gebeurt er van zodra u onze offerte aanvaard heeft ? Breng uw wagen naar het opgegeven centrum en voorzie voldoende ruimte in uw portefeuille voor de cash die u van ons ontvangt !*

* La transaction sera réalisée sous réserve que le véhicule corresponde en tout point aux déclarations faites par téléphone et/ou par e-mail. Nous nous réservons le droit de ne pas accepter un véhicule qui serait toujours soumis à un financement.

Comme le prévoit la loi, dans certains cas nous ne pourrons effectuer le paiement en cash. Le paiement sera alors effectué par virement ou chèque bancaire.

Bezorg mij een bod

Uzelf

Mijn voertuig

Metaalglans

Open dak

Alu velgen


Manuele airco

Automatische airco


Cruise Control

Parkeerhulp


Radio

GPS


Lederen interieur

Simililederen interieur

Interieur in stofMededeling

Bijkomende gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Retail Group Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr.rrg@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

RRG wil de verkoop van uw wagen veel makkelijker maken. We ruilen uw wagen in voor cash als aan alle criteria voldaan is. Woont u in België en wilt u uw wagen verkopen, dan hoeft u echt niet verder te zoeken! Vul gewoon uw gegevens in en onze gespecialiseerde raadgever zal u contacteren met een concreet bod. Zo simpel kan het zijn om uw auto te verkopen!